Jobgroup start vrijdag 22 januari | JobHulpMaatje Zoetermeer

Jobgroup start vrijdag 22 januari

13 december 2020

Start nieuwe JobGroup-ronde vrijdag 22 januari 2021

Een gratis workshops voor mensen die steun en begeleiding zoeken om aan werk te komen.

In een JobGroup krijg je in zeven bijeenkomsten, telkens op vrijdagochtend van 9:00 – 12:00 uur,  meer duidelijkheid over wie je bent, wat je wil en wat je kan. Er wordt verder aandacht besteed aan leren netwerken. Er zijn testen beschikbaar, een beroepskeuzeprogramma en een vacaturebank. Einddoel: Weten waar je het werk kan vinden, wat jij zoekt en leren om je zelfverzekerd en op een aansprekende wijze te presenteren bij een werkgever. We ondersteunen jou op weg naar werk waar dat nodig is. Locatie is Stadhuis-Forum / bibliotheek Zoetermeer

Na afronding van de workshops kan je meedoen met een individueel coaching traject door een JobHulpMaatje. Zo’n Maatje is een gecertificeerde en opgeleide vrijwilliger, die naast de werkzoekende staat en helpt bij het vinden van (on)betaald werk.

Tijdens de workshop-sessies worden alle dan geldende Corona-maatregelen gehandhaafd. Alleen als de regels niet toestaan dat de groep in één ruimte bijeen mag komen, zullen één of meerdere sessies worden verplaatst of zo mogelijk online worden gegeven.

Meld je aan bij JobHulpMaatje, kijk op  IK ZOEK WERK en vul het online formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.