Chrystal helpt werkzoekenden zich met zelfvertrouwen te presenteren: “Ik ben zo trots als dat lukt” | JobHulpMaatje Zoetermeer

Chrystal helpt werkzoekenden zich met zelfvertrouwen te presenteren: “Ik ben zo trots als dat lukt”

2 februari 2021

Chrystal Korving is nieuw als JobGroupleider bij JobHulpMaatje Zoetermeer. “We bieden de workshops nu online aan, maar ik hoop van harte dat we in maart weer bij elkaar kunnen komen. Donderdagavond 4 maart 2021 starten we een nieuwe JobGroup-ronde. In zeven gratis workshops helpen we werkzoekenden, die moeite ervaren om aan betaald werk te komen, op weg. Ontzettend leuk, want dat wordt mijn eerste keer als trainer van een JobGroup.”

Chrystal heeft een HRM-achtergrond en begeleidde als maatje al verschillende werkzoekenden. Pas hielp ze twee werkzoekende vrouwen. “Ik ben zo trots op beide. Ze kwamen wat onzeker binnen en namen zonder concreet perspectief deel aan een JobGroup. Daar kregen ze meer inzicht in wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Vervolgens wisten ze zich op een aansprekende en zelfverzekerde wijze te presenteren bij een nieuwe werkgever. Inmiddels werken ze beide al enkele maanden tot volle tevredenheid bij hun nieuwe werkgever. JobHulpMaatje ondersteunt werkzoekenden op zoek naar werk waar dat nodig is. Herken je deze situatie en wil je ook graag enige hulp met het vinden van een baan? Schrijf je dan in voor een voor JobGroup. Het is kosteloos. Deelnemers die zich aanmelden krijgen bericht.”

Start: 4 maart (’s avonds vanaf 19.00 uur)
Duur: 7 weken (elke donderdagavond)
Locatie: online / in het Stadhuis-Forum
Inschrijven: Meld je aan via het formulier